2014 december 18 csütörtök

AdFree Android


Reklámmentes Android. Mint azt tudjuk, vannak játékok/programok, melyek az ingyenesség biztosítása miatt reklámokat jelenítenek meg. Ezek többnyire inkább zavaróak, és bár a fejlesztőket támogatjuk egy-egy klikkel… attól még zavaróak.

Ha root-olt készülékkel rendelkezünk (van olyan, akinek még nem az?), akkor csak felrakjuk ezt az apró programot, rányomunk a “Download & Install Hosts” gombra, megvárjuk, míg lejön az adat, és a reklámoknak lőttek, a programok ezentúl nem tudják betölteni őket. Hogy ez mennyire szép a készítőkkel szemben, vagy sem, azt ne firtassuk, a program használatának lehetősége mindenki előtt nyitva áll.

 

 

 

Az íróról: Skynet

Android kedvelő és általános techb*zi - akit érdekel minden technológiai újítás, legyen az hasznos, vagy kevésbé hasznos. Jelenleg egy SONY Z1 Compact készüléket nyúzok.

9 hozzászólás

 1. Kösszi Skynet ez tényleg jó. Speciel engem kitudott akasztani idegileg egy egy reklám. Hát ahogy néztem ennek vége.

 2. Na ezt felteszem :)

  Köszi

 3. nekem nem rootolot a telóm :D

  nekem nagyon kínia hogy hogyan kell megcsinálni

  • Mi benne a kínai? Letöltesz egy programot, összekötöd a PC-vel, megnyomod a gombot, és ennyi. Vagy Marketen is van progi, leszeded, telepíted, megnyomod a gombot. Ennél egyszerűbben meg sem lehetne csinálni… ;)

 4. mi az a progi?

 5. Látom a Google használatát te is kerülöd… :) Pl. a SuperOneClick Root, ez a PC-s verzió. Mielőtt a következő kérdésed az lenne, hogy honnan lehet letölteni, akkor xda fórum, vagy az itteni fórum Galaxy S topikjának első hsz-e… ;)

 6. Ez a program a háttérben mindig fut, vagy csak egyszer és kész?

Szólj hozzá!

Az Email címed nem lesz publikus.A megjelölt mezők kötelezőek *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>