Mióta kikerült az ICS végleges verziója SII-re, mindenki lázban ég. Sokakban ott a kérdés, hogy kell-e ez nekem, hisz a jelenlegi rendszerem is tök jó, belaktam, stb. Illetve lehet olyan véleményeket is olvasni, hogy ez az ICS bizony tök tré lett, akad, lefagy, mit tudom én. Nos, ez utóbbi vélekedésről annyit már most elárulhatok, hogy nálam nem áll fenn. Nem lassú, nem akad, és egyáltalán, semmi konkrét hibát nem találtam benne (hozzáteszem: ez alatt az 1 nap alatt, de nem vagyok már kezdő, feltűnik, ha valami nagyon szar egy Android verzióban).

Az van inkább, hogy megint mindenki túl sokat várt. Ezt a közösség minden nagyobb verziófrissítésnél eljátssza egyébként, átéltem ezt már pár készüléknél, és mindig hangoztattam, hogy azért a marketing egy dolog, a való élet meg egy másik dolog. Nem kell bedőlni már az új rendszer beharangozásakor annak, hogy ez bizony most a legjobb lesz, a leggyorsabb, és a kis droid életre kel, hogy reggelente ágyba hozza a kávét. Bullshit. Persze, (jó esetben) mindig vannak pozitív változások, de az Android van már annyira kiforrott rendszer, hogy egy verzióváltásnál nem újul meg alapjaiban.

Nincs ez most sem másként, hisz itt az ICS, sokan meg meglepődnek: ennyi? Hát, ennyi. Van benne pár újítás, de ezek egy része a motorháztető alatt van, másik része meg… szerintem tényleg jó lett. Kezdhetném a megújult Gmail alkalmazással, vagy a kizárólag ICS alatt használható (kiemelem: béta állapotú) Chrome-on át a megújult felületig (amit a Samsung persze sikeresen elszart már megint, de erről majd később), vagy a beépített forgalommérőig… apróságok, de legalább pozitívak.

Nem úgy a (esetünkben) felület.

Megint TouchWiz. Ugyanaz a nóta, ugyanolyan butácska, és én pont ugyanannyira utálom, mint az elején. Míg a külső fejlesztők által megálmodott Launcher-ek verzióról verzióra szebbek, jobbak, okosabbak, addig a TW ugyanolyan maradt. Ugyanannyira csökönyös, kevésbé testre szabható, szóval nekem nem pálya. Esküszöm, megpróbáltam, de nem megy, hiányzik belőlem egy géndarabka, vagy nem tudom.

Az általános felületről még egyébként annyit, hogy amolyan mix “Samsung in da hause” módra. Az ICS elemek hol megvannak, hol nem. Az értesítési sávba például maradtak nagyrészt az elemek, van némi módosítás, de az ICS színvilágát ne keressük. A menükben az ikonok szintén amolyan Samsungosak. Míg az ICS alapból egyfajta cyber világot idéző színvilággal és rajzolattal bír, addig ez az SII verzió… felemás lett. Nem mondom, hogy szörnyű, és a hányinger sem kerülget, csak… miért kellett? Tudom, a gyártó identitását sugároznia kell a készüléknek. Meg kell, hogy különböztethető legyen (gondolom ez marketing első osztály, bár soha nem jártam ilyesmire). Értem én, de az MWC alatt sorra jöttek a hírek, hogy ez és az az új készülék ettől és attól a gyártótól ICS-vel jön ki, és nem nyúlnak bele a felületbe. Mindenki örült, erre a Samsung persze, hogy más utat választ. TouchWiz. Ez az a szó, ami miatt a Galaxy S tulajdonosok a hajukat tépik, mert ez a kifogás arra, hogy ők nem kapnak ICS-t… Köszi, én sem kérném. Ja, hogy nem választhatok.

Ugyanilyen érthetetlen számomra, hogy a híváslistánál kinek ártott fent az a plusz egy fül, ami a kontaktok voltak. Így most van külön ikonom a híváslistának, és egy másik a kontaktoknak, míg eddig megoldottam egy ikonnal. Khmm.

Fenti soraim kicsit borongósnak tűnhetnek, de igazából szeretem a rosszat kitárgyalni. Ez ilyen emberi szokás lehet, hogy a rosszat mindig előrébb vesszük, elemezzük, próbálunk rájönni a hiba okára. Ami jó az jó, és azért ezen ICS esetében is igazából a felület a legnagyobb szívfájdalmam. Hozzáteszem: mindenen lehet segíteni. 😉

Így tettem én is, és felraktam a Nova Launchert. Hirtelen két Holo felületet (ez az ICS alap felületének neve) alkalmazó Launchert is találtam, egyik az említett Nova, másik pedig az Apex. Mindkettőben közös, hogy csak ICS alatt mennek, és az alap 4.0-ás felületet próbálják utánozni. Vannak funkcióbeli eltérések, így ajánlott mindkettőt próbálgatni, ha oda jutunk.

A Nova tehát jó, és nem azért, mert mondá az Úr. Gyors, szép, okos megoldásokkal operál, van eye candy is, sokféle animáció. Eddig nagy GO Launcher hívő voltam, de éreztem, hogy ide azért más kell, és nem is csalódtam. A Nova hozza azt, ami nekem kell, így mindenkinek bátran merem ajánlani, aki túl akar lépni a TW nyomorúságán.

A dokkra maximum 7 ikont pakolhatunk (más kérdés, hogy nem lesz szép a zsúfolt látvány miatt), de ezt is lehet csúsztatni. Vannak kézmozdulatok, gesztusok, így például esetemben 1 perc volt összehozni, hogy a képernyő lefelé simításánál lejöjjön az információs sáv, felfelé simításnál meg bekapcsoljon a LED (ami az SII esetében brutális erősségű zseblámpaként funkcionál). Megint egy felfelé simi, és újra körülvesz a sötétség. Apróságok, tudom, de szeretem, ha úgy uralom a gépet, ahogy nekem jól esik.

Van új feladatkezelő is, ezt szerencsére nem szedték ki – a Home gomb hosszan nyomására jön elő egy fel/le görgethető, áttűnéses lista, az épp futó program nevével, és egy kis képpel az azonosíthatóság könnyítése érdekében (ez egy jól nyakatekert mondat lett, de azért érthető, ugye? 😀 ). Ha jobbra/balra húzkodjuk az adott tételt, akkor az a program bezáródik, és nem fut tovább. Persze ha csak ráérintünk (ez a hülyének hangzó szó most jutott eszembe. Nem hangzik hülyébben szerintem, mint érintőképernyő esetén a “rányomunk”. Nyomja a franc, nem akarok új kijelzőt venni.), akkor átkerülünk az adott alkalmazásba. Képekről azt hittem szar lesz, élőben meg tökre bejön. Fordított marketing. 😀

A Gmail alkalmazás is jó irányba fejlődött, lehet jobbra balra csúsztatni, ha épp olvasunk egy mail-t, ilyenkor az újabb/régebbi üzenet jön be. A felület is megváltozott, átláthatóbb, dizájnosabb, szóval jó lett. Megváltani a világot ez sem fogja, de javult, és ez a lényeg.

A böngésző is változott, van Inkognitó mód (emlékeim szerint ez nem volt eddig), gyors működés, plusz beállítások (ilyen például a böngészés közbeni fényerő megadása, ez jól jött), szöveg tördelése a mérethez (ez mondjuk kétujjas nagyításnál nem működik, csak a “koppintásos” módszernél. A fordítás tréfás lett egyébként, 3 fokozat van, a harmadik az angolban “Close”-ként szerepel – ez ugye a “közeli” megfelelője lenne ebben az esetben – de ezt “Bezár”-nak fordították, Congratulations…).

Viszont én inkább a Chrome (kizárólag ICS alatt használható) bétájához fordultam, és egyelőre tetszik a dolog. Tudásban nem kell nagy dolgokra számítani, jelenlegi állapotában inkább egy minimalista, de használható és nem utolsó sorban baromi gyors böngésző.

   

A fülek kezelése tök jól megoldott, sőt, ha döntögetjük a telefont fel/le, miközben ezeket listázzuk egy képernyőre, akkor olyan, mintha papírlapok lennének, amik csúszkálnak egymáson. Jó, hülyének néznek, ha az utcán ezzel játszok, de látványos megoldás. Aztán ott a Sync. Ez azt takarja, hogy amit a PC-n megnézünk, az átkerül ide is (nem, nem a pornóvideókról beszélek, hanem a böngészett oldalakról). Na meg létrehoz egy olyat is, hogy “Mobil könyvjelzők” mappa. Mentsd el a telefonon, nézd meg a PC-n. Vagy fordítva. Nem, nem találták fel ezzel a spanyolviaszt, mert van már ilyen, csak ahhoz kiegészítő kellet. Itt meg nem kell. Nekem, aki még a kádban relaxálás közben is a telefonját nyomkodja, ez egy tök jó funkció.

   

Szóval a Chrome Androidra még csak béta, de a fenti funkciók miatt dobtam az eddigi favorit Opera Mobile-t, és ezt használom. Olvastam máshol, hogy befagyásra hajlamos, nem is csodálkoznék rajta bétaságát tekintve, de nálam szépen viselkedik.

Mi is van még… Ja, a lock screen. Ehh, magyar nyelvű blogot írok, szóval képernyőzár. Egy lépés előre itt is. Lehet változtatni a hátteret, ki lehet rá dobni az időjárást, és ICS szerű a feloldás – tehát már nem egy “üveglapot” kell elhúzkodni, ami animációját tekintve nem is volt túl sima, hanem bárhol megérinthetjük a kijelzőt, feljön egy kör, abból kihúzva az ujjunkat pedig feloldódik a képernyő (ezzel egy időben egy kis lakat is animál az ujjunk alatt, persze abból szart se látni 😀 ). Na meg itt van a Face Unlock is. Nagy találmány. Papíron.

   

Szóval arról van szó, hogy lefotózzuk magunkat (Facebook függőknek ez nem újdonság gondolom), de most ne a tükör előtt vágjuk magunkat “mindjárt bepisilek” pózba, mert csak az arcunk kell (bizony, ebben a romlott világban van még ilyen…). Aztán a szoftver legközelebb összehasonlítja a telefonra bambán néző arcunkat a képen lévővel, és eldönti, hogy mehet-e a móka vagy sem. Gyakorlati haszna kérdéses, mert át lehet verni egy képpel is, a kép készültekor és az aktuális fényviszonyok is döntőek… szóval instabil egy dolog ez, de 5 percig el lehet játszani vele, meg a haveroknak mutiba is jó egy bizonyos korosztály alatt.

No mindegy, van ilyen is, ha nem lenne benne, akkor ettől lenne hangos most minden fórum, hogy “ez a szemét Samsung már megint kivette az ICS legjobb újítását”. Van azt kés.

  

Sok minden más nincs is, és bár nem tudom, mennyire jött át a fenti monológból (ezt a “tesztet” most nem volt kedvem túl hivatalos formára venni), ez az ICS jó. Ajánlott feltenni, csak ne várjátok azt, hogy a jelenlegi Giga HD Mega edisün + godspeed lightspeed kernel kombótoknál jobb lesz. Ez egy hivatalos ROM, a főzött verziók az elkövetkező időszakban kezdenek el szállingózni. Gyorsabbak lesznek, TW mentesek lesznek, és szokás szerint át lesznek dolgozva a ROM készítő srácok által. Ez a mostani I9100XXLPQ meg hozza amit kell. Ja, míg el nem felejtem: Titanium Backup mentések visszaállítása problémás lehet. Én is volt amit vissza tudtam rakni, volt aminél befagyott a történet. Ez ilyen, vegyetek be egy kalmapirint, és gondoljátok át, milyen programra van valóban szükségetek. Így lett az én 300+ app-omból is nyolcvan akárhány. 😉

Végszó: akinek van a dologra pár órája, nem riad meg semmitől, és persze érdekli az újdonság: annak ideje elkezdeni a költözést ICS-re. 😉

Skynet out.

 • petipetya

  Szia!
  Mi történik, amikor megpróbálod a gépre csatlakoztatni az sd-t mint háttértárat?
  Gondolom működik. Tévén vagy egyéb eszközön mi a tapasztalatod?

  • http://andro-id.info Skynet

   Működik, csak most kicsit másképp – rádugom, és egyből megjelenik a Sajátgép-ben, mint “Hordozható médialejátszó”. Azon belül pedig látható a telefon saját tárhelye és az SD is. Szóval még az eddigi USB csatolást sem kell végrehajtani. Az MHL megy ugyanúgy, ahogy eddig is.

 • Plumpy

  Hmm, eddig én is Go launcheres voltam, most a te szavaid hatására kipróbáltam a Nova-t és olybá tűnik bejön. Ezen kívül én is eldobtam az Opera minit a Chrome kedvéért, de ezt nem az irományod hatására, csak úgy. Ez is bejön. Egyetlen dolog van, ami idegesít benne, hogy hiába van feltéve a Flash, chrome alatt nem működik.
  Arcképes feloldással én próbálkoztam, kb ugyanez jött le, mint neked. Van de mindek. Ráadásul az irodában csináltam egy képet, kint napsütésben már nem működött, sötéttebben megint csak nem működött, úgyhogy ennyi volt. Marad a mintás feloldás. Úgy viszont nem lehte kipakolni az időjárást, csak az óra van kint…

  • Michele

   Chrome -ban nincs flash támogatás :)

 • Michele

  A lezárt képernyőn le lehet húzni az értesítési sávot amikor aktív a kijelző ?
  Mert az eredetibe le lehet :)
  És mintha nem olvastam volna rá utalást :)
  Meg elvileg a zenelejátszó is kint van rajta ha éppen használatban van.
  És kihagytad a Google Music -ot is , mert gondolom az S2 is megkapta mint a Nexus :)

  • http://andro-id.info Skynet

   Le lehet, csak nem éreztem akkora számnak, hogy eszembe jusson. 😀 Google Music nincs, legalábbis nem futottam össze vele…

   • Michele

    És Play Zene vagy Play Music sincsen ??
    Mert nekem a Asus-on és a Nexus-on is gyárilag fent van …..

   • http://andro-id.info Skynet

    Egyik sincs. Nem mintha nekem hiányozna. 😀

   • Michele

    Akkor ott a Samsung garázdálkodott 😀

   • Michele
   • http://andro-id.info Skynet

    Értem én, nem vagyok ennyire dilettáns, tudom mi az a Google Music, tudod, van egy androidos blogom is valahol… 😀 Ettől még nincs rajta. 😉

  • sanyi.flat

   a google music nem teló, hanem ország függő. hivatalosan csak amcsiba megy jelenleg. persze ki lehet játszani a dolgot, így van nekem is. és az app is szépen frissül folyamatosan google play-ből.

 • plumpy

  Nekem is van google play, market enablerrel le lehet szedni. A google musicra bejelentkeztem proxyn keresztül, de proxy nélkül ugyanúgy tiltja most is… :(

  • Michele

   Ez alapján csináld meg :
   http://www.engadget.com/2011/11/19/how-to-use-google-music-from-anywhere-yes-outside-of-the-unit/

   Nálam már lassan fél éve tökéletesen működik.
   1x kell csak megcsinálni a leírás szerint, utána már rendes böngészőből is beenged 😉

   • Plumpy

    Pont úgy megcsináltam, ahogy le van írva, de továbbra sem működik. Engem nem szeret.

   • http://andro-id.info Skynet

    Írják is az egyik hsz-ben ott, hogy már nem működik…

   • Michele

    Igen kicsit macera megcsinálni , lévén hogy Mac valamelyik rendszere a példa , aztán a lista amit kidob se olyan mint a képen , de én összehoztam valahogy , pedig sose tanultam angolt 😀
    Azóta 100%-osan működik több mint 30 GB zene van már fent , Tabon is szól meg a telcsin is :)

   • Michele

    Most számoltam 203 Album
    2317 szám összesen amit eddig feltöltöttem :)

 • Judyart

  Kész vicc ez a samu, én kiábrándultam…. Legközelebb valószínűleg kipróbálok valami más gyártót.. Vagy marad a Nexus. (Nexus S-sel kapcsolatban utólag is csak azt tudom mondani, hogy ha nem lett volna olyan nehéz mint egy féltégla maradhatott volna annyival nem jobb az S2, csak vékonyabb és könnyebb!)

  • http://andro-id.info Skynet

   Nem lett ám olyan rossz ez az ICS, hogy nagyon bánkódni kelljen. A TW és a belepiszka várható volt igazából, már a bétás romokban is ez volt. Én annak örülök, hogy egy lagmentes, és (eddig) hibamentes ICS-t kaptunk, lehetne ez sokkal rosszabb is. 😀 Majd nézd meg az LG féle ICS-t, na ha folytatják ez eddig szoftverfejlesztési hagyományokat, akkor az tré lesz, ott majd lehet kiábrándulni. 😉 Bár kívánom, hogy ne így legyen…

 • imitto

  Ezt tényleg elcseszték a Samunál…nekem Nexus S-em van, mióta megjött az ICS a gyári launchert használom. Gyors, semmi akadás. Az alsó sávon sincs maximálva az appok száma, ha egy meglévőre húzol egy másikat, máris mappa lesz belőle:
  https://picasaweb.google.com/114079108045373902964/NexusS02#5720173719832742978

  Ha erre böksz, simán kinyílik, és ott van minden amit belepakoltál:
  https://picasaweb.google.com/114079108045373902964/NexusS02#5720173720160254786

  A Chrome meg tényleg jó, egy apróságtól eltekintve…youtube videóknál nem a gyári app játssza le a videókat hanem a böngésző. Ami szép és jó DE…megvettem az iMediaShare-t, így azokat a csatornákat, amiket követek, otthon az LCD tévén nézem meg, telefonról. De a böngészőben – ellentétben a gyári youtube app-al – a “share” alatt csak email és facebook van, így nem tudom a tévére küldeni a videót. Állítólag az előző frissítéskor ezt javították (changelog szerint), gyakorlatilag nem.

  És még egy: 2.3.3 alatt hibátlan volt a GPS, amit a 2.4-re sikerült szétcseszni. Olyannyira, hogy külső vevőt kellett hordanom ha navigálni / loggolni akartam. A 4.0.3 alatt megy rendesen.

 • http://twitter.com/ripthestage readya

  USB-t most is lehet úgy csatolni, ahogy eddig. Ezt csak azért mondom mert Macen bizony nem megy az Android file transferrel sem a nyomorult MTP 4.0.3 alatt. 2.3.4-el jó volt… Szóval beállítások – egyebek usb beállítások – mass storage

 • Slys

  Sziasztok

  Láttam a képeket, és megfogott az antutu eredménye…
  Érdekesség képen felteszem nektek milyen eredménnyel sikerült nekem zárnom a frissítést, és ezek után a sebessége, hogy alakult az ICS-nek 😉

  Samsung Galaxy S II ICS V4.0.3

  PDA: I9100XXLPQ
  PHONE: I9100XXLPQ
  CSC: I9100OXXLPD

  Build Info: Fri Mar 9 01:58:19 KST 2012

  AnTuTu Benchmark V2.7.2:

  Total score: 6109

  Ram: 1040
  Cpu integer: 1674
  Cpu float-point: 1271
  2D graphics: 297
  3D graphics: 1224
  Database IO: 280
  SD card write:(11,8MB/s) 118 (Belső)
  SD card read: (>50MB/s) 205 (Belső)
  Cpu freq.: 1200MHz

  Kies-el tettem fel először az valami borzasztó volt, ezek után inkább feltoltam odin-al(V1.85 repartition-al), root-oltam, mobil odin-al újraraktam rootolva és ez lett a végeredmény 😉

  Azt azért még hozzáteszem, hogy telepítve van még:

  No-frills CPU Control:
  Max:1200MHz Min:200MHz Viselkedés: ondemand I/O: noop

  Ti Backup:
  jegeltem a számomra felesleges alkalmazásokat…
  (rengeteg akad: F@s?book, origó, samsung app-ok lehet csemegézni… 😉 )

  Üdv. Slys!

 • béla

  A fejlesztői beállításokban a gpu leképezés mit takar pontosan? Érdemes bekapcsolni? Köszönöm .

  • http://andro-id.info Skynet

   Én békén hagytam, volt aki hibákra panaszkodott.

 • Reeve

  Nekem a Tw gyakorlatilag minden 2.-3. feloldásnál kifagy :(
  Ha jön egy hívás kb minden másodikat a TW kifagyás ( a(z) Tw inditó leállt -hiba)miatt nem tudok felvenni. Kiesen keresztül ment fel, hivatalos, nem rootolt.
  Ha zenehallgatás közben kapok mailt akkor a hangszórón üvölt a zene (jelzés helyett) A Vignette nem indul el :( A kijelző érintésre mintha néha kihagyna (Jewels Starígy pl. játszhatatlan)
  És a gingerbreadhez képest “döcögősebb”.

  • http://andro-id.info Skynet

   Gyári visszaállítás ugye volt? Mert egy futó rendszert csak befrissíteni és használni… nem ajánlott. 😉

   • http://reevephoto.tumblr.com Reeve

    3és fél hónapja van meg a teló. Nem gondoltam/tudtam h. ez szükséges :(
    Ezt így utólag lehet még orvosolni? (láma vagyok még a droidhoz)
    A beharangozott új alap fényképező app is maradt a régi…bár nem tudom h. az frissült e volna.
    Szóval frissítés előtt vissza kellett volna állítani gyárira a rendszert? Thx előre is!

   • http://andro-id.info Skynet

    Kb. úgy fogd fel, mintha XP-ről közvetlenül frissítenél Win7-re. Működni fog, de előfordulhatnak hibák, ezért ott is ajánlott a tiszta telepítés. Na most itt is ez van, ekkora verzióváltásnál nem árt, ha a rendszer “nulláról” indul. Ehhez nincs köze annak, hogy mióta van meg a telefon, az Android nem szemeteli össze a rendszert, mint a Win (hogy a példánál maradjak). Szóval nem azért kell, mert “régi” vagy “új”, hanem mert Android verziót frissítettél. 😉

    Bármikor lehet orvosolni, ments le mindent ami kell (file-ok, sms-ek, esetleges játék mentések, kontaktokat szinkronizáld a Google szerverekkel, stb.), és mehet a reset. Aztán lakhatod be újra a (remélhetőleg) most már hibamentes rendszeredet. 😉

 • Gutyek

  Sziasztok!

  Tudtok-e olyan app-ot, amivel 2.3.5 alatt lementett beállításokat csont nélkül vissza lehet tenni ISC-re?
  Kb. 6x tettem fel az ICS-t, de az adataim, beállításaim mindig elvesznek.
  Eddig a KIES-el sikerült nagyjából megoldani, miután átvertem, hogy frissítsen, de rendszeresen befagynak a régi progik.
  A legbosszantóbb, hogy az általam megvásárolt SVOX MARISKA nem hajlandó működni, ha pedig kopasz ICS-re tenném fel, fel sem hajlandó települni…

  Várom az app-ra a javaslatokat!

  Köszi!

  Gutyek

  • Gutyek

   Adok még egy esélyt a 4.8.2-es TB-nek…az előzőekkel nem sikerült a visszaállítás.

  • http://andro-id.info Skynet

   Ahogy írtam is, GB-ről ICS-re nem fog zökkenőmentesen menni a visszaállítás… A beállítások meg elvesznek akkor is, ha hetedjére rakod az ICS-t, ez tök természetes. 😀

 • Attila

  Hello. na eppen el olvastam a hosszu szoveget, hogy te szerinted nem rosz az ics. Na egyaltalan nincs igazad. Fel tettem az ics-t es be rangat kozbe a kezelofelulet. Vagy a galeriaba borzaszto szarul viszi a kepeket akadozik.A bealitasokba be megyek kicsit hozza erek hogy huzzam lennebb pl nezzem meg a hangerot meg ijen olyant es kepzeld akkorat ugrik hogy egybol a lap aljan kot ki. ra adasul ki vettek a buzik ezt a zajszurest amit kurvara hasznaltam a masik softnal.Ebbe nincs benne. Legalabb is automatan csinalja es lassu. Az ilyen ugy jo ha be kapcsolod vagy ki kapcsolod. Zokkeno mentesen a 2.3.* stoftok mentek. de ez az ics fortelem olyan mint egy elbaszott fozott rom.Ne beszeljunk az aksirol ugy eszi hogy egy 3000 miliamperes se lenne eleg neki hogy ki birja legalabb a ket napot. Na meg a bongeszo. Van az az effect ami benne volt a 2.3.* sotfokba amikor egy ujlapot tudsz hozza adni(ket ujjal ossze huzod a kepet. Addig kell ujjaljam hogy rendesen fel idegesitt. Vagy akarok egy uj ablakot hozza adni ahol vannak a widgetek ket ujjal ossze huzom es el tavolodik az asztal… AKADOZIK. Galuska ez az ICS. Vissza tettem a regit es legalabb nem mergelodok. Nem egy S2-ot fogtam a kezembe amelyiken ICS volt es az egesz ilyen. Le teszteltem ugyan azoke a hibak mint az enyemnel es egyeztek a hibak. tehat nem keszulek baj es nem User problema.Masik dolog kurvara melegedik. Wifi-t be kapcsolom kell neki 5-6 masodperc amig be kapcsol ha nem tobb. A regi softnal egybol ahogy meg erintettem a wifit egybol be kapcsolt. 1 ket masodperc alatt. Nekem senki ne dicserje azt a fost…(ICS)

  • http://andro-id.info Skynet

   Kicsit finomabb szóhasználatot legközelebb, ha kérhetném, már így is megfogta a hsz-edet a spam szűrő…

   Más részről: ha azt mondom, hogy nálam szépen fut, akkor az úgyis van, nem szoktam félrebeszélni, de köszi. 😉
   Nem mindegy milyen verzió, nem mindegy, hogy elvégezted-e a kötelező wipe-okat, Odinnal tetted-e fel vagy KIES-el, szóval van pár olyan dolog, ami miatt nem lehet csak annyival lezárni, hogy “ez szar”. Nálam nem az, olvasgass a neten, sokaknál nem az. Akkor hol lehet a bibi..? Ennyit erről. 😉

   Nem elhanyagolandó tény még, hogy a cikk írása óta kijött több verzió is, végleges formában, és ezekkel már tényleg semmi baj nincs. Simán hozzák a GB sebességét. Ha nálad nem így van, azon nem tudok segíteni, de itt (és még másoknál) nincs gond.

  • ricszol

   hali.én is nem rég rakattam fel szervízben az ics-t ugy hogy formáztam is elötte.Nálam sincsenek komoly bajok. van 1-2 játék ami nem hajlandó elindulni,ill volt már 1-2 fagyásom (ami lehet a sok launcher miatt go,nova,tw.apex “tudom épp probálok kilyukadni csak az egyiknél”) én meg vagyok elégedve vele.korábban a sima s-el meg a mindenféle verzioval sokkal több gondom volt.

 • Peti

  Sziasztok!

  Frissítettem ICS-re Wifi-n keresztűl,(Galaxy s2)
  Működik rendesen, a gyári zenelejátszó viszont recseg és torzít.
  Másik lejátszóval rendesen szól,és videók alatt is oké a hang.
  Valakinek valami 5let? Még gyári (T-mobil)nem volt piszkálva :)
  Előre is köszönöm!!!

 • peterzone

  Sziasztok!
  Miutan frissitettem ics-re , nem jatszik le minden videot.
  A kis kek lego jelenik meg.
  Probaltam letolteni flash playert de nem segit.

  Valaki tuja a megoldast?

  Koszi elore is!