Szerintem sokan ismerik az azóta sok platformot megélt, mondhatni legendássá vált játékot, a RE-VOLT-ot. Mostantól Androidon is lehet nyomulni.

revolt_logo

A stílus autóverseny, de nem az általában egekig magasztalt realista szimuláció – olyan is kell, de ilyen is, mint a RE-VOLT. Jelen esetben RC autókat kell irányítanunk, és akkoriban még nagyon ment az a stílus, hogy különféle power up-okkal törjünk borsot az ellenfelek orra alá; olajfolt, tüzijátékrakéta, és hasonló kedvességek vethetők be a győzelem érdekében.

A helyszínek igen változatosak és látványosak: megmérkőzhetünk a hátsókertben, az utcán vagy a nappaliban – kicsit olyan, mintha a Toy Story karakterei így ütnék el a vasárnap délutánt. A környezet gazdagon scriptelt, minden pályán találkozni fogunk odaillő eseményekkel, melyeket mi is beszívhatunk, de versenyzőtársaink szintén – utóbbinak ugyebár örülünk.

revolt_2 revolt_1

Apropó pályák; a RE-VOLT Classic Androidos kiadásában 14 pályát találunk, és autókból sem szenvedünk majd hiányt, hisz 42 szekér közül lehet válogatni. A képek és videó alapján nem lehet okunk a panaszra – én még nem próbáltam ki, az a cirka 1000 pénz kissé borsosnak tűnik így elsőre. Ha viszont valaki nem bír magával és nosztalgiázni akar, az ossza meg véleményét a játékról a kommentek között! 😉

RE-VOLT Classic
RE-VOLT Classic