Szerintem sokan ismerik az azóta sok platformot megélt, mondhatni legendássá vált játékot, a RE-VOLT-ot. Mostantól Androidon is lehet nyomulni.

revolt_logo

A stílus autóverseny, de nem az általában egekig magasztalt realista szimuláció – olyan is kell, de ilyen is, mint a RE-VOLT. Jelen esetben RC autókat kell irányítanunk, és akkoriban még nagyon ment az a stílus, hogy különféle power up-okkal törjünk borsot az ellenfelek orra alá; olajfolt, tüzijátékrakéta, és hasonló kedvességek vethetők be a győzelem érdekében.

A helyszínek igen változatosak és látványosak: megmérkőzhetünk a hátsókertben, az utcán vagy a nappaliban – kicsit olyan, mintha a Toy Story karakterei így ütnék el a vasárnap délutánt. A környezet gazdagon scriptelt, minden pályán találkozni fogunk odaillő eseményekkel, melyeket mi is beszívhatunk, de versenyzőtársaink szintén – utóbbinak ugyebár örülünk.

revolt_2 revolt_1

Apropó pályák; a RE-VOLT Classic Androidos kiadásában 14 pályát találunk, és autókból sem szenvedünk majd hiányt, hisz 42 szekér közül lehet válogatni. A képek és videó alapján nem lehet okunk a panaszra – én még nem próbáltam ki, az a cirka 1000 pénz kissé borsosnak tűnik így elsőre. Ha viszont valaki nem bír magával és nosztalgiázni akar, az ossza meg véleményét a játékról a kommentek között! 😉

RE-VOLT Classic
RE-VOLT Classic
MEGOSZTÁS
Előző cikkMegjelent a Swype új verziója – és nagyon jó lett!
Következő cikkDual-SIM Samsung Galaxy Core szivárgás
Android kedvelő és általános techb*zi - akit érdekel minden technológiai újítás, legyen az hasznos, vagy kevésbé hasznos. Jelenleg egy Samsung Galaxy S6-ot használok telefonként, egy Teclast X98 Air 3G-t tabletként, a cikkek pedig egy Samsung S24E370DL monitoron születnek, mely töltőként is funkcionál az S6 számára. :) Kiegészítőként egy Huawei Watch a társam a mindennapok során.