2014 december 22 hétfő

Megjelent a RE-VOLT Androidra

Szerintem sokan ismerik az azóta sok platformot megélt, mondhatni legendássá vált játékot, a RE-VOLT-ot. Mostantól Androidon is lehet nyomulni.

revolt_logo

A stílus autóverseny, de nem az általában egekig magasztalt realista szimuláció – olyan is kell, de ilyen is, mint a RE-VOLT. Jelen esetben RC autókat kell irányítanunk, és akkoriban még nagyon ment az a stílus, hogy különféle power up-okkal törjünk borsot az ellenfelek orra alá; olajfolt, tüzijátékrakéta, és hasonló kedvességek vethetők be a győzelem érdekében.

A helyszínek igen változatosak és látványosak: megmérkőzhetünk a hátsókertben, az utcán vagy a nappaliban – kicsit olyan, mintha a Toy Story karakterei így ütnék el a vasárnap délutánt. A környezet gazdagon scriptelt, minden pályán találkozni fogunk odaillő eseményekkel, melyeket mi is beszívhatunk, de versenyzőtársaink szintén – utóbbinak ugyebár örülünk.

revolt_2 revolt_1

Apropó pályák; a RE-VOLT Classic Androidos kiadásában 14 pályát találunk, és autókból sem szenvedünk majd hiányt, hisz 42 szekér közül lehet válogatni. A képek és videó alapján nem lehet okunk a panaszra – én még nem próbáltam ki, az a cirka 1000 pénz kissé borsosnak tűnik így elsőre. Ha viszont valaki nem bír magával és nosztalgiázni akar, az ossza meg véleményét a játékról a kommentek között! ;)

RE-VOLT Classic

RE-VOLT Classic

Az íróról: Skynet

Android kedvelő és általános techb*zi - akit érdekel minden technológiai újítás, legyen az hasznos, vagy kevésbé hasznos. Jelenleg egy SONY Z1 Compact készüléket nyúzok.

2 hozzászólás

  1. Ezt a játékot régen sokat játszottam , egyik kedvencem volt és örülök, hogy androidra is megcsinálták, igazán jó ötlet volt. Felraktam magamnak és hát egészen pofásra sikerült, hozza a PC feelinget http://kepfeltoltes.hu/130425/nexus_7_2013-4-25-14-53-2_www.kepfeltoltes.hu_.png . A beállításokban lehet pár dolgot állítgatni. 3 fajta irányítás közül lehet választani : touch controls – ami a legjobb és legegyszerűbb szerintem http://kepfeltoltes.hu/130425/nexus_7_2013-4-25-14-52-1_www.kepfeltoltes.hu_.png , virtual joypad – itt már van külön fék és gázpedál gomb http://kepfeltoltes.hu/130425/nexus_7_2013-4-25-14-54-5_www.kepfeltoltes.hu_.png és virtual joysticks – itt két joystick-al lehet szerencsétlenkedni :D http://kepfeltoltes.hu/130425/nexus_7_2013-4-25-14-53-4_www.kepfeltoltes.hu_.png ,döntögetős irányítás zonban nincs. A játék menete olyan mint a PC-s verzión. A főmenüben van egy Store menü is ahol pénzért feloldható az összes kocsi és pálya,ez azonban nekem nem esett jól mikor láttam … http://kepfeltoltes.hu/130425/nexus_7_2013-4-25-14-52-0_www.kepfeltoltes.hu_.png

  2. Valamiből meg kell élni. :D

Szólj hozzá!

Az Email címed nem lesz publikus.A megjelölt mezők kötelezőek *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>